Jesse Wattimury en Stef van der Velde herenigd bij TUBES Gifts - PromZ Vak

Jesse Wattimury en Stef van der Velde herenigd bij TUBES Gifts

Sinds kort zijn Jesse Wattimury en Stef van der Velde co-owners van TUBES Gifts. Deze nieuwe entiteit levert high end wines & spirits als relatiegeschenk. TUBES Gifts richt zich voor 100% op de distributeurs en leveranciers in de promotionele productenmarkt in heel Europa. Sustainabilty en hoge kwaliteit zijn kernbegrippen van het product, dat mede daarom volledig in de EU wordt geproduceerd en gebotteld. Eén van de opvallendste en unieke kenmerken van dit product is dat de wines & spirits zijn gebotteld in een single serve tube, die is gemaakt van gerecycled glas of plastic. Ook de verpakkingen worden in de EU geproduceerd.

Uitbreiding assortiment
De tubes zijn eenvoudig te bedrukken via verschillende druktechnieken met een minimale afname van 15 stuks. Begin oktober gaat de nieuwe website voor TUBES Gifts live. Tot eind van dit jaar maakt TUBES Gifts gebruik van het huidige assortiment van TUBES – Wines & Spirits by the glass. Met ingang van 2023 wordt het assortiment uitgebreid. Zo komen er bijvoorbeeld tubes gevuld met olie,azijn, zout en peper aangevuld met een non-food gebruiksartikel. Nieuwe concepten en geschenkverpakkingen zijn dus te verwachten. De showroom van TUBES Gifts bevindt zich in Hilversum. Het moederbedrijf TUBES – Wines & Spirits by the glass is opgericht in 2015 en wordt geleid door Glen Ritzen en Edwin Blom. Het internationaal opererende TUBES heeft productiefaciliteiten in Hilversum en Californië (USA), en richt zich voornamelijk op de e-retail, sampling, detailhandel en de leisure- en travelindustry binnen en buiten Europa.

Stef en Jesse weer samen
Stef van der Velde en Jesse Wattimury hebben jarenlang samengewerkt bij Giving Europe en kennen de promotionele productenmarkt en de spelers in en buiten Nederland heel goed. Van der Velde was CEO en mede-eigenaar bij Giving Europe en Wattimury jarenlang Business Unit Manager. Bij TUBES Gifts heeft Wattimury de functie van Managing Partner en Van der Velde heeft er de rol van adviseur en houdt zich onder meer bezig met het ontwikkelen van line extensions. Hendrik Kaldenberg, al actief als Sales Manager binnen TUBES, zal deze rol nu vervullen voor TUBES Gifts. Jesse Wattimury: “Ik koester al jarenlang de wens om zelfstandig te ondernemen. Ik heb nu die stap gezet en ben ervan overtuigd dat ik met mijn kennis van het promovak en mijn ambities een succes kan maken van TUBES Gifts. Distributeurs zijn voor hun klanten doorlopend op zoek naar nieuwe relatiegeschenken en met TUBES Gifts kunnen we ze dat bieden.”

Meer informatie: Jesse Wattimury, @: jesse.wattimury@tubesgifts.com  W: www.tubesgifts.com M:+31 6 81834803