Intraco trading BV bekroond met Ecovadis Gold - Promzvak

Intraco trading BV bekroond met Ecovadis Gold

Intraco Trading BV, NL-Wormerveer, heeft de gouden status behaald van de internationale duurzaamheidsorganisatie EcoVadis.

“Als specialist in promotionele tech gadgets zijn we ongelooflijk trots dat we een GOUDEN medaille hebben ontvangen van Ecovadis !! Een beloning omdat we niet alleen duurzamer met elkaar zijn gaan werken in de onderneming maar ook met onze leveranciers, partners en klanten.”

Volgens persberichten is de leverancier van promotionele producten één van de 5% bedrijven die deze hoge beoordeling heeft behaald. Intraco is al jaren actief op het gebied van duurzaamheid en MVO. Het bedrijf toont ecologische en ethische verantwoordelijkheid met haar FSC-verpakkingen, de XOOPAR ECO-collectie en de strikte selectie van leveranciers.

EcoVadis heeft zich ten doel gesteld de milieu- en sociale praktijken van bedrijven te promoten door middel van MVO-prestatiemonitoring binnen de toeleveringsketen en bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van duurzaamheid. De EcoVadis-methodiek is gebaseerd op een MVO-analysesysteem dat 21 criteria dekt uit de vier vakgebieden milieu, sociale zaken, ethiek en duurzaam inkopen.