Interall Group vertegenwoordigt JetDrinks - PromZ Vak
Interall Group vertegenwoordigt JetDrinks

Interall Group vertegenwoordigt JetDrinks

Interall Group is een exclusieve samenwerkingsovereenkomst aangegaan met het Nederlandse bedrijf JetDrinks, om de promotionele markt nu ook te gaan bedienen met duurzame food producten. JetDrinks is sinds 2001 actief op het gebied van duurzame foodproducten, en letten daarbij op de volgende aspecten: biologisch, vegan, afbreekbare verpakkingen, minder of geen suikers én een maatschappelijke bijdrage. JetDrinks levert als groothandel voornamelijk aan de horeca. Nu, door de samenwerking, zullen hun duurzame food producten via Interall Group ook in de promotionele markt in Europa verkrijgbaar zijn.

De eerste duurzame food producten van JetDrinks die gelanceerd zullen worden door Interall Group zijn onder meer bio organic vegatable chips, chai organic tea, organic soda cola en rooibos ice tea peach. Alle producten zijn vanuit voorraad leverbaar.

De duurzame food producten passen perfect in de huidige duurzame non-food pakketten van Interall Group maar kunnen uiteraard ook los worden besteld. Voor meer info: interallgroup.com