IGO-POST getransformeerd in Plato Group - PromZ Vak
Plato Group

IGO-POST getransformeerd in Plato Group

De organisatie IGO-POST B.V., bekend als de Internationale Geschenken Organisatie te Helmond, is getransformeerd in Plato Group B.V. De overkoepelende organisatie Plato Group bestaat vanaf 1 januari 2018 uit de merken IGO, Clipper, Promotiv (zoals Clipper in de Nordics bekend staat), Compacon en Heroes of Print.

Heroes of Print is een nieuw merk in ontwikkeling, waarbij consumenten en particulieren een artikel volledig online kunnen personaliseren en bestellen. Dit platform wordt begin 2018 op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Daarna wordt het platform internationaal ontwikkeld om uiteindelijk binnen heel Europa klanten te kunnen voorzien in gepersonaliseerde artikelen.

Kruisbestuiving

Ron Boer, cco van Plato Group: “Door al deze merken onder Plato Group te brengen, kunnen we transparanter acteren en meer kruisbestuiving realiseren. Afhankelijk van de klantbehoefte bieden we volledige online oplossingen tot aan een intensieve persoonlijke relatie. Zo kunnen we klanten beter voorzien in hun behoefte om op te vallen en zijn we een nog interessantere partij voor de arbeidsmarkt, leveranciers en partners.”
Vanaf medio 2018 zijn er voor alle merken internationale marketingteams actief. Dit gaat gebeuren vanuit een nieuw op te starten kantoor in Barcelona.