"Identity-geuren" als relatiegeschenk - Promzvak

“Identity-geuren” als relatiegeschenk

Geuren, emoties en herinneringen zijn – vaak onbewust – onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat er zoiets als ‘geurmarketing’ bestaat is dan ook niet verbazingwekkend. De combinatie van geur en beeld, bijvoorbeeld, is veel sterker is dan beeld alleen. Aangetoond is ook dat mensen langer in een ruimte verblijven als de geur overeenstemt met de sfeer van die ruimte.

Dit bracht Art Poetry & Design op het idee om ‘identity-geuren’ als relatiegeschenk op de markt te brengen. In opdracht van bedrijven laat Art Poetry & Design een geur creëren, die bij hun (potentiële) klanten het gevoel van well-being oproept en daarmee een positieve associatie en herinnering aan het betreffende bedrijf, merk of product. De geuren worden geproduceerd via de Nederlandse vestiging van PerfumeID, dat sinds kort nauw samenwerkt met Art Poetry & Design in Arnhem. 

Gepersonaliseerde verpakking 
De parfums kunnen op allerlei verschillende manieren geleverd worden: in kleine flesjes met geurstokjes voor op het bureau, roomsprays voor in een kamer of zelfs een kleine op de aansteker aan te sluiten verstuiver voor in de auto. Er is een serie geuren beschikbaar die uit voorraad leverbaar zijn, zoals Work and Ambition, Purify en Energize. Deze zijn leverbaar in gepersonaliseerde verpakkingen. 

Bio parfumlijn 
Inspelend op de huidige trend van milieuvriendelijke relatiegeschenken beschikt Art Poetry Design ook over een bio parfumlijn waarvan de ingrediënten 100% biologisch en organisch geteeld zijn.