Huis van Anubis populair bij supermarkten - PromZ Vak

Huis van Anubis populair bij supermarkten

Het Huis van Anubis, een tv-serie van Nickelodeon voor 6-12 jarigen, is deze weken populair bij spaaracties van diverse supermarkten.

Tot en met medio november krijgen klanten van Dekamarkt bij elke 15 euro aan boodschappen een zakje met drie ‘Het Huis Anubis’ reality cards. Bij aankoop van wekelijks wisselende actieartikelen ontvangen ze ook nog een zakje.

In totaal zijn er 108 verschillende HHA-reality cards om te sparen en een kaartspel mee te spelen. Van de serie hebben er 21 een magisch karakter. De overige bevatten interactieve mini-games, puzzles e.d. Het verzamelalbum ontbreekt ook in deze actie niet en is te koop voor 2,49 euro.

Coop
Ook de klanten van Coop, Supercoop en CoopCompact krijgen de komende weken bij iedere vijftien euro aan boodschappen een pakje met drie realitycards.

Onderscheidend element is dat klanten de kaarten voor een webcam kunnen houden om zo de kaart op het beeldscherm tot leven te laten komen. Daarbij spelen de acteurs uit de serie ook een belangrijke rol. Daarnaast is er vanaf 16 oktober op de site van Coop een speciaal spel te spelen, waarmee onder meer Nintendo Wii-spelcomputers kunnen worden gewonnen.