Hoe het niet moet! - PromZ Vak

Hoe het niet moet!

Een man uit Weesp, die zijn kies brak op een stukje hout in een zak snoep van Leaf Holland, wordt door Leaf Holland afgescheept met een excuusbrief en een VVV-bon van 5 euro. Hoe jaag je de klant de deur uit…

De man wil dat Leaf Holland, o.a. bekend van Red Band, zijn tandartsrekening vergoedt, aldus de Telegraaf. De man deed zijn beklag bij Leaf Holland en stuurde het stuk hout toe.

Tandartskosten

‘Na ontvangst van de excuusbrief met de VVV-bon heb ik Red Band tig keer gebeld, gezegd dat mijn kies is afgebroken en dat ik mijn tandartskosten vergoed wil krijgen. Ik heb nooit meer iets gehoord,’ zegt de man. Hij wacht met een behandeling, omdat hij zeker wil weten of hij een vergoeding kan krijgen.

Een woordvoerder van Leaf Holland zegt in de krant dat het bedrijf zo spoedig mogelijk contact met hem opneemt om te bepalen of hij de rekening, die 600 euro zou gaan bedragen, vergoed kan krijgen. ‘Wij wisten ook niet dat het tandletsel betreft. Wij betreuren dit ten zeerste, aangezien het een zeer ernstige klacht is’, aldus de woordvoerder van Leaf Holland.