HMZ Fashiongroup breidt uit met Comfort Colors - PromZ Vak

HMZ Fashiongroup breidt uit met Comfort Colors

HMZ Fashiongroup introduceert begin 2017 een nieuw kledingmerk op de Nederlandse markt: Comfort Colors. De kleding staat bekend om de vintage look die goed te bedrukken is.

Comfort Colors is een aanvulling op het assortiment door het bijzondere kleuraanbod. Met de keuze voor Comfort Colors boort HMZ Fashiongroup een nieuw marktsegment aan, dat meer is toegespitst op lifestyle.

Verantwoord
HMZ Fashiongroup heeft zich tot missie gesteld om samen met klanten de kledingwereld een verantwoorde boost te geven. Comfort Colors past in het kader van verantwoorde kleding. Sinds de overname door Gildan in 2015 is het merk nog beter in staat om de impact op het milieu te reduceren en verantwoorde werkomstandigheden te realiseren. De focus ligt op duurzame productie: vanaf het spinnen van de garen tot en met de unieke verfprocessen. Dankzij deze processen biedt Comfort Colors een kledinglijn met een uitgebreid scala aan kleuren. De kleding staat synoniem voor een relaxed draaggevoel en is eenvoudig te bedrukken. Comfort Colors heeft is inmiddels al populair in Amerika en in het Verenigd Koninkrijk, aldus HMZ Fashiongroup.  
Zie ook www.hmz.nl