Hans Poulis verwerft meerderheid aandelen IGC International - PromZ Vak
Hans Poulis verwerft meerderheid aandelen IGC

Hans Poulis verwerft meerderheid aandelen IGC International

CEO Hans Poulis heeft de meerderheid van de aandelen verkregen van IGC International (‘IGC’). IGC treedt op als contractpartner voor 52 bedrijven die actief zijn in de markt voor promotieproducten en relatiegeschenken. Voor de overname hadden deze bedrijven de meerderheid van de aandelen in handen.

De komende jaren wil IGC verder groeien door te investeren in duurzame productinnovaties en productiewerkzaamheden. Het bedrijf is actief in 46 landen en de gezamenlijke omzet bedraagt €450 miljoen.

Poulis: “We willen onze groeistrategie versneld uitvoeren. De vraag naar duurzame materialen in onze branche neemt in een hoog tempo toe, daarom investeren we de komende jaren fors in productinnovaties om aan die vraag te kunnen voldoen. Tegelijkertijd besteden bedrijven steeds meer productiewerkzaamheden uit en wij verwachten door te investeren in productiecapaciteit onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Multinationals

IGC verzorgt voor multinationals zoals L’Oréal, Philips en Henkel de productie en wereldwijde distributie van promotieproducten, relatiegeschenken, consumentenproducten en merchandise. Het bedrijf is uitgegroeid van een coöperatie naar een wereldwijde contractpartner voor 52 aangesloten bedrijven die met 1.800 werknemers actief zijn in 46 landen. In 2011 is de samenwerking tussen de aangesloten bedrijven verder geïntensiveerd door niet alleen klanten maar ook leveranciers met elkaar te delen.