Gratis met PromZ naar de PSI! - PromZ Vak

Gratis met PromZ naar de PSI!

Wij kijken alweer uit naar 2018 en natuurlijk zijn wij aanwezig met het PromZ Pavilion (ingang Noord-Oost in hal 12) op de PSI beurs in Düsseldorf.

Bezoek ons op het PromZ Pavilion, in hal 12 op stand 12C37 tot 12D53, waar 25 standhouders staan en uiteraard wij zelf met onze PromZ Bar.
 

Dinsdag 9 Januari tot en met donderdag 11 januari

Tijdens de beursdagen staat de PromZ Bar weer tot jullie beschikking. 9 uur staat de koffie klaar en later op de dag ook een alcoholische versnapering.

Dinsdag en woensdag van 17:00 tot 18.30 uur is de PromZ Netwerkborrel er weer inclusief de Hollandse bitterbal. We hopen je daar te zien!

Gratis entreekaart van PromZ : 

1. Login of maak account aan
2. Kies 'Ticketshop'
3. Kies: Redeem Voucher
4. Gebruik code: fyx3-nrs6-88z3-otcb

Geen PSI-member?
Schrijf dan in voor een gratis 'Partner Package'. Ontvang na bevestiging de logingegevens van de PSI om vervolgens in te kunnen loggen voor het gebruiken van de vouchercode.
 

Wie staan er op het PromZ paviljoen?

De bedrijven die zich inmiddels al hebben aangemeld voor deelname aan het PromZ Pavilion zijn o.a.:

BQS, BrandCharger Worldwide, BusinessBall, Custom Cufflinks, Euronatal, GBO Projects, Premo, Xapron, Hypon, JBL, Kroma Nederland, MarkeTEArs, Mini BeachFlag, Pitchfix, Moods and the City, Njoy the Music, SOXS, I. Arbeid Uurwerken, PowerCubes, Promidata, Tiflo, Hilarius en Zippo.

Suppliers die nog een plek willen in het PromZ Pavilion op de PSI moeten zich snel opgeven, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Meer info: Meryem Lasance-Karakus, tel. 075-6475747.