GRAPHIC DESIGNER B2B STICKERCASE - Promzvak
GRAPHIC DESIGNER B2B STICKERCASE.

GRAPHIC DESIGNER B2B STICKERCASE

Stickercase valt onder SUITSUIT International BV, het bedrijf achter hét meest geliefde koffer- en reisartikelenmerk voor SUITSUIT. Binnen het bedrijf houdt een aparte afdeling zich dagelijks bezig met de ontwikkeling en verkoop van koffers, tassen en reisaccessoires voor het bedrijfsleven. Deze worden via wederverkopers van relatiegeschenken en promotionele producten aan het bedrijfsleven verkocht. Om de sterke groei binnen deze business unit door te kunnen zetten, zijn we op korte termijn op zoek naar een Graphic Designer B2B Stickercase.

Wat ga je doen?

Als Graphic Designer kom je te werken in de business unit B2B projects en werk je nauw samen met de collega’s in onze in-house Creative Studio, waaronder visual designers, video creators en content writers. De werkzaamheden zijn super veelzijdig. Van het uitwerken van creatieve marketing concepten met de nadruk op kofferen tassenontwerpen voor verschillende bedrijfsmatige klanten, het opmaken van brochures en prijslijsten tot het ontwerpen van beursstands, het opmaken van nieuwsbrieven en het creëren van content voor de website. Om maar wat te noemen. In ieder geval zal geen dag hetzelfde zijn, dat is beloofd!

Het ideale plaatje

Het zou fijn zijn als je een aantal jaar ervaring hebt met ontwerpen van communicatiemiddelen voor verschillende media, zowel online als offline en het liefst in een B2B omgeving. Je kunt goed uit de voeten met Adobe Creative Suite programma’s, voornamelijk Illustrator, Indesign en Photoshop. Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en hebt kennis van beeldbewerking. Ervaring met het drukklaar maken van bestanden is een pluspunt. En ja, als je het leuk vindt om met collega’s in teamverband te werken, heerlijk creatief bent, lekker veel initiatief neemt en ook durft eigenwijs te zijn, dan pas je helemaal in het ideale plaatje.

Wat bieden we je?

Een uitdagende functie in een leuk, jong team, waar een ambitieuze, maar no-nonsens ‘vibe’ hangt. Waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan, je creativiteit alle ruimte krijgt en je je eigen succes mag bepalen!

In Soest wachten we met ruim 30 aanstaande collega’s op je, de lunch wordt er dagelijks voor je geregeld en op vrijdag luiden we samen met een VRIJMIBO het weekend in. In deze functie ontvang je ook alle vrijheid om (gedeeltelijk) thuis of remote (in het buitenland) te werken. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris, een premievrij pensioen en prima overige voorwaarden.

Solliciteren

Spreekt deze baan je aan? Tof! Stuur je CV, portfolio en motivatie naar denise@suitsuit.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over deze functie? Neem dan even contact op met Denise. Je kunt hem telefonisch bereiken op 06 539 05 395. Ik hoop je snel te ontmoeten!