Een gerecycled-katoenen draagtas met IMPACT - PromZ Vak
Gerecycled-katoenen draagtas met IMPACT

Een gerecycled-katoenen draagtas met IMPACT

1200 liter waterbesparing per tas ten opzichte van een reguliere katoenen tas. Zo eenvoudig is het om een echte IMPACT te hebben; de keuze is aan u.

De watercrisis vormt het 4e grootste wereldwijde risico qua effecten op de maatschappij. Voor ieder verkocht product wordt 2% van de opbrengst aan Water.org gedoneerd om levens te veranderen met veilig water.

Hoe kunnen we een positieve impact maken voor waterbesparing?

Door gebruik te maken van gerecycled katoen en PET. Als we gebruik maken van deze materialen besparen we duizenden liters.

Hoe kunnen we er zeker van zijn dat echt gerecycled materiaal gebruikt is en dat onze claim op waterbesparing gerechtvaardigd is?

Met AWARE™ garanderen we de toepassing van gerecycled materiaal en de IMPACT-claims dat minder water gebruikt wordt. AWARE™ is een virtuele component die duurzame inhoud verifieert in een eindproduct door middel van tracertechnologie en claims valideert door middel van blockchain-technologie.

Dit is geen greenwashing, maar het vertellen van een echt verhaal over duurzaamheid!

Deze casual draagtas van zware kwaliteit Aware ™ gerecycled-katoen (330 g/m2) heeft een eenvoudig ontwerp met twee handgrepen aan de bovenkant die op de schouder of met de hand kunnen worden gedragen en is beschikbaar in wit, navy en zwart. Maak ook de keuze om een impact te hebben.

Bekijk het product P762.54*

Bekijk onze complete IMPACT-collectie

Xindao