Gemeenschapszin, innovatie, flexibiliteit en improvisatie - PromZ Vak
Gemeenschapszin, innovatie, flexibiliteit en improvisatie

Gemeenschapszin, innovatie, flexibiliteit en improvisatie

Beste vrienden en vakgenoten,

Langs deze weg wil ik jullie een hart onder de riem steken. Zowel privé als zakelijk zijn het zware, onzekere tijden, waar we met zijn allen doorheen moeten. Toch maakt het me blij dat in tijden als deze gemeenschapszin, innovatie, flexibiliteit en improvisatie de boventoon voeren, nu de berichten over hamsteren langzaam wegebben. Het gevoel er met zijn allen voor te moeten gaan, leeft bij mij meer dan ooit tevoren.

Als uitgeverij zijn wij een belangrijke link tussen jullie en de eindklant. Het op de kaart zetten van promotionele producten en – diensten is onze kerntaak. Deze taak willen we vanzelfsprekend zo goed mogelijk blijven uitoefenen en de komende tijd zelfs intensiveren. Wij begrijpen dat ons vakgebied in economisch zwaar weer zit en niemand weet hoe lang die storm gaat aanhouden. Maar wij zullen er in ieder geval alles aan doen om ons vakgebied blijvend onder de aandacht te brengen van die eindklant, want als de storm voorbij is zullen onze producten en diensten weer heel hard nodig zijn om merkvoorkeur te creëren of een aankoop te stimuleren.

De komende tijd volgen we alle ontwikkelingen natuurlijk op de voet en zullen we jullie blijven informeren. Laten we hopen dat we zo snel en zo ongeschonden mogelijk het dagelijks leven weer kunnen hervatten. Tot die tijd wens ik jullie alle geluk en gezondheid.

Namens Het Portaal Uitgevers,

John Michael Swaab