Rema Days Warsaw 2024

RemaDays Warsaw is een evenement dat de industrie integreert en zijn volledige potentieel laat zien. Het is al jaren een van de belangrijkste Europese contractingplatforms, waardoor een brede uitbreiding van het aannemersbestand mogelijk is, vakkennis wordt vergroot, kennis wordt opgedaan over innovaties en nieuwe technologieën die een revolutie teweegbrengen in deze dienstensector op internationale schaal.

Elk jaar is het een gelegenheid om kennis te maken met de aanbiedingen van toonaangevende Europese fabrikanten en distributeurs van machines en materialen voor drukwerk, drukwerk en reclameproductie, nieuwe technologieën of makers van geschenken en reclametextiel, samen met verpakkings- en drukwerkproductie. Het branchebereik van het evenement werd bovendien uitgebreid met dienstverleners op het gebied van visuele reclame en reclamemedia, lichtreclame, POS, evenals media en POS-apparatuur. Dit alles zodat bezoekers RemaDays Warschau kunnen verlaten met het besef dat ze een volledig overzicht kunnen maken van de meest aantrekkelijke en innovatieve aanbiedingen en oplossingen voor de branche.

RemaDays Warsaw is largely networking and B2B meetings, but not only. A large emphasis in the event is placed on industry education. The greatest experts in this sector share their knowledge, trends, new technologies and global innovations during numerous conference panels held during the event. It is also an opportunity to verify your own ideas and conduct constructive individual workshops with speakers to introduce changes to your business that will increase competitiveness and strengthen your position on the market.