CTCO 2024

Waarom je de CTCO moet bezoeken?

De CTCO beurs is DE beurs voor relatiegeschenken en kleding. Het innovatieve concept en de rijke programmering zullen u een echte meerwaarde bieden in uw bedrijf!

HET CTCO TENTOONSTELLINGSCONCEPT

Georganiseerd over 3 dagen, brengt de CTCO-handelsbeurs alle nieuwe producten en trends samen die de markt voor communicatie door middel van geschenken en kleding stimuleren. Het is het enige Franse evenement in deze sector dat aan het begin van het jaar plaatsvindt. Een professionele bijeenkomst, CTCO is gereserveerd voor wederverkopers en distributeurs van promotionele producten (objecten en textiel) en voor professionals op het gebied van markeren en bedrukken (lees de entree policy). Printers en markers, ontdek het potentieel van reclamegeschenken en kleding als aanvulling op uw diensten.

INHOUD: BEDRIJF, MARKT, MILIEUENT

CTCO wordt sterker dankzij zijn rijke inhoud: conferenties, workshops, rondetafelgesprekken, debatten… Kom en volg en anticipeer met ons op de evoluties van een markt in volle verandering.

  • Sleutelspelers in de sector komen rondetafelgesprekken leiden.
  • Uitwisseling en discussies tussen professionals over de bestaande middelen om de kwaliteit van de fabricage van een relatiegeschenk te waarborgen.
  • The Must de CTCO, een expositieruimte waar de beste producten van onze exposanten te zien zijn.
  • The fashion shows op de catwalk door professionele modellen om de producten in een levensechte situatie te plaatsen.
  • The Print Lab, een live demonstratieruimte om de verschillende personalisatietechnieken te ontdekken.
  • The Speed Demos, een live demonstratieruimte om innovatieve producten te ontdekken.

INNOVATIES EN PROMOTIEPRODUCTEN LANCERING

  • Onze exposanten laten u al hun nieuwste collecties ontdekken dankzij hun nieuwe catalogus!
  • De laatste exclusieve innovaties staan ​​bij CTCO.

EEN CENTRALE RUIMTE VOOR UITWISSELINGEN

Een centrale bar organiseert uitwisselingen en conferenties in een vriendelijke en professionele sfeer. Het is de ideale plek om uw netwerk te ontwikkelen: de kans voor u om uit te wisselen met uw partners, collega’s en leveranciers.