Een cadeau dat altijd past! - PromZ Vak
Een cadeau dat altijd past!

Een cadeau dat altijd past!

Een geschenk uitzoeken is al ingewikkeld genoeg. Nu dient u er ook nog rekening mee te houden dat uw geschenk per post verstuurd kan worden; mensen werken immers zoveel mogelijk thuis. Dat moet dan natuurlijk wel passen.

Wij hebben honderden praktische producten die uw boodschap kunnen dragen én in de brievenbus passen. Het is de manier om uw steun en waardering te tonen! Stuur daarom een geschenk dat zal worden opgemerkt, gewaardeerd en herinnerd! Het enige dat u hoeft te doen, is een mooi cadeauartikel uitzoeken, uw boodschap erop laten zetten en het in de brievenbus laten bezorgen!

Stuur uw klanten en relaties eens iets anders per post dan de gebruikelijke publiciteit of rekeningen.

Kies uw geschenk uit onze Mailables Collectie

www.xindao.com/nl-nl/mailables

Wij bieden de mogelijkheid tot individuele verzending

Om het nog beter (of in ieder geval makkelijker) te maken, bieden we nu individuele verzending aan. Selecteer, bestel en personaliseer uw geschenk en wij zorgen ervoor dat uw geschenk klaar is voor verzending naar alle individuele adressen op uw lijst. U hoeft de zending alleen nog maar naar Post NL of een andere postbezorger te brengen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We helpen u graag verder!