EcoVadis Gold voor Het Portaal Uitgevers - PromZ Vak
EcoVadis Gold voor Het Portaal Uitgevers

EcoVadis Gold voor Het Portaal Uitgevers

Onlangs hebben wij als Het Portaal Uitgevers het EcoVadis Gold label behaald. Daar zijn we erg trots op. Het geeft immers aan dat Het Portaal MVO en duurzaamheid in zijn bedrijfsvoering en activiteiten serieus neemt en er voortdurend naar streeft om de hoogste kwaliteit in deze trajecten  waar te maken.

“Wij geloven in verantwoord en duurzaam ondernemen. Voor ons eigen bedrijf en als visitekaartje voor alle bedrijven, nationaal en internationaal, waarvoor en waarmee we samenwerken. Met het EcoVadis Gold label laten we zien dat we als Het Portaal onze maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid nemen,” aldus directeur John Swaab.

Hij vervolgt: “In samenwerking met Nexio Projects zijn we een jaar geleden begonnen om onze duurzame processen te evalueren en te laten raten door Ecovadis. Als officieel geaccrediteerde partner van EcoVadis heeft Nexio Projects Het Portaal Uitgevers geëvalueerd op de vier CSR-gebieden milieu, arbeidsomstandigheden en mensenrechten, ethisch zakendoen en duurzaam inkoopbeleid.”

Na optimalisering en modernisering van bepaalde processen kwamen we met een jaar al in aanmerking voor goud. In de evaluatie kwam met name ook naar voren hoe Het Portaal zich inzet om zijn vaktitels en vakbeurzen te verduurzamen en zijn interne processen optimaliseert.
Swaab: “Het is fijn om die erkenning te krijgen. Dat stimuleert om nog meer energie te steken in wat we doen, en in de verbeterpunten en uitdagingen die er nog liggen.”

Over EcoVadis

EcoVadis is een onafhankelijk en objectief evaluatieplatform dat is gericht op het verbeteren van milieu en sociale praktijken van bedrijven. Dit alles ten einde risico’s te reduceren, innovatie te stimuleren en transparantie en vertrouwen tussen handelspartners op te bouwen.

Over Het Portaal Uitgevers

Het Portaal Uitgevers, gevestigd in Wormer, is uitgever van de vaktitels PromZ Magazine, PromZ Vak, PromZ.be, Expovisie, Conference Matters, de online titels promz.nl, promzvak.nl, promz.be, expovisie.nl, conferencematters.nl, kerstpakketleveranciers.nl en organisator van de vakbeurzen PromZ.live, De Leveranciersdagen, PSI PromZ Pavilion, PromZ Asia, PromZ Product Première Show.