Eat'n'Out Mini by Roll’eat - PromZ Vak
Roll'eat

Eat’n’Out Mini by Roll’eat

Want het is niet nodig om je lunch in te pakken in een traditionele plastic zak. Er zijn andere alternatieven. Een voorbeeld hiervan zijn onze Eat’n’Out-lunchtassen, waarin je je lunchbox en beker of een lunchpakket gemakkelijk kunt meenemen.

Ze zijn volledig herbruikbaar, je kunt ze overal naartoe meenemen, waarheen je maar wil, en je draagt je steentje bij aan vermindering van het afval dat op de hele planeet wordt geproduceerd en dat de natuur zoveel schade toebrengt.

Deze lunchtas heeft de volgende kenmerken:
● Lichtgewicht en veelzijdig. Dankzij haar lichte gewicht kun je haar moeiteloos dragen. Handig om mee te nemen naar je werk, of waarheen je maar wil.
● Hygiënisch. De lunchtas is te gebruiken als placemat. Zo heb je een schoon oppervlak bij de hand en maak je een ander oppervlak niet vuil, waar je ook bent.
● Er passen verschillende maten lunchboxen, bekers of bakjes in. Omdat de tas licht en flexibel is, past ze zich aan alle inhoud aan (je hoeft geen speciale box of beker te kopen: deze die je thuis al hebt zijn goed genoeg).
● Gemakkelijk en snel schoon te maken. En als je knoeit tijdens het eten, geen nood: de lunchtas heeft een vlekbestendige coating die gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien trekt vuil niet in. De tas kan in de wasmachine gewassen worden op 30ºC (hoewel dat niet nodig is, de tas heeft immers een vlekbestendige coating).

Eat’n’Out is meer dan alleen een lunchrugzak. Het is een investering, voor onze planeet en jouw gezondheid.

Roll’eat | hello@rolleat.com | +34 93 848 34 76