Easy Orange vertegenwoordigt de YOS Bottle - Promzvak
Easy Orange vertegenwoordigt de YOS Bottle

Easy Orange vertegenwoordigt de YOS Bottle

Easy Orange introduceert de YOS Bottle voor de promotionele productenindustrie. De YOS Bottle is een waterfles met een geïntegreerde medicijndoos.

De YOS Bottle heeft een geavanceerd schuifsysteem. Het medicijndoosje is gemakkelijk van – en op – de fles te schuiven zodat deze ook los gebruikt kan worden. Het medicijndoosje bevat zeven compartimenten om medicijnen of supplementen voor de hele week mee te nemen en per dag te ordenen. Zeer binnenkort worden er tevens varianten geïntroduceerd met vier vakken en één groot vak.

Kraanwater uit een fles is duurzamer dan steeds opnieuw een plastic fles kopen voor dagelijkse hydratatie. Verder wordt 5% van de omzet van de YOS Bottle gedoneerd aan Support Casper, een stichting die zich inzet voor baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker.

In eigen kleur

De fles wordt enkel bedrukt aangeboden en biedt verschillende personaliseringsmogelijkheden. De fles kan snel bedrukt geleverd worden en al vanaf 2500 stuks in een eigen kleur gemaakt worden. Zoals alle producten van Easy Orange is het product ontwikkeld in Nederland. De YOS bottle wordt ook in Nederland gefabriceerd. Info: miranda@easyorange.nl