Duurzame samenwerking Interall Group en Oxious - PromZ Vak

Duurzame samenwerking Interall Group en Oxious

Interall Group gaat het merk Oxious, bekend van de mooie, gerecyclede hamamdoeken, exclusief vertegenwoordigen in Europa, voor de promotionele branche. Het team van Oxious zal de Benelux markt zelf blijven bedienen.

Door de samenwerking kan Oxious de volgende professionele stap zetten in haar groei en kan Interall Group met de bijzondere Oxious producten de inmiddels uitgebreide, internationale WoW Sustainable Collection nog verder vergroten.

Oxious maakt naast duurzame hamamdoeken ook duurzame sjaals en breidt haar assortiment binnenkort nog verder uit met o.a. duurzame picknick-kleden. De hamamdoeken en sjaals van Oxious zijn gemaakt met gerecycled katoen.

Oxious produceert in een eigen fabriek in een klein dorp in Turkije en creëert zo werkgelegenheid voor de vrouwen die daar wonen. Oxious zorgt niet alleen voor goede arbeidsomstandigheden, maar ook voor een goed loon, pensioenopbouw én sociale verzekeringen. Daarnaast wordt gezorgd voor een goede sociale werkomgeving, met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Interall Group en Oxious kijken uit naar een duurzame, vruchtbare samenwerking!