Duurzaam relatiegeschenk voor een duurzame relatie - PromZ Vak
Duurzaam relatiegeschenk voor een duurzame relatie

Duurzaam relatiegeschenk voor een duurzame relatie

Een duurzaam relatiegeschenk voor een duurzame relatie
Start een duurzame klantrelatie met een praktisch geschenk

De ABS powerbank op zonne-energie laadt apparaten duurzaam op. De powerbank heeft een capaciteit van 4,000 mAh en wordt geleverd inclusief USB kabel. De groene indicatielichtjes voorkomen dat u ooit onverwacht een lege powerbank op zak hebt. De powerbank beschikt over twee USB poorten en één micro USB poort, dit geeft de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijk op te laden. Naast het opladen van onder andere uw mobiele telefoon dient de powerbank ook als zaklamp. Door de rubberen finish heeft de powerbank een moderne en stoere uitstraling.

Bereik uw klanten thuis

Giveaways uitdelen is lastig in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Wij hebben de oplossing. Met onze Delivery Forward Service is het nu mogelijk om giveaways naar individuele adressen te sturen. Zo behoudt u op een veilige manier contact met uw klanten, zakenrelaties en werknemers. U ontvangt één factuur, maar wij zorgen ervoor dat de giveaways bij iedereen thuis bezorgd worden. Vraag uw accountmanager naar alle mogelijkheden van Delivery Forward.

Makkelijk vandaag besteld:

Bekijk nu het Impression assortiment op www.impression-catalogue.com en personaliseer de producten met uw bedrijfslogo voor maximale promotionele impact.