Doe mee. Wij rekenen op uw input! - PromZ Vak

Doe mee. Wij rekenen op uw input!

Sinds jaren wordt, in opdracht van Het Portaal Uitgevers, onderzoek gedaan onder distributeurs naar de actuele ontwikkelingen op het gebied van promotionele producten, relatiegeschenken, reclameartikelen en kerstpakketten/eindejaarsgeschenken. Ook wordt een dergelijk onderzoek gehouden onder opdrachtgevers.

Marktonderzoekbureau One Question voert de onderzoeken uit. Wellicht wordt u binnenkort benaderd voor het PromZ Distributeursonderzoek 2017. Doe mee, want uw ervaringen en mening zijn belangrijk voor de transparantie in deze markt. Daarnaast is uw medewerking en die van belang om vergelijkingen te kunnen maken met voorgaande jaren. Uw antwoorden worden volstrekt anoniem verwerkt. Het Portaal heeft geen inzage in de individuele antwoorden.

Onderzoek onder opdrachtgevers
Het PromZ Opdrachtgeversonderzoek 2017 vraagt inkopers en marketeers van het Nederlands bedrijfsleven o.a. naar de bestedingen aan en inzet van promotionele producten, kerstpakketten, relatie-/eindejaarsgeschenken.
De samengevatte uitkomsten van het Distributeursonderzoek, gebaseerd op uw antwoorden en de antwoorden van uw collega’s, en de belangrijkste uitkomsten van het Opdrachtgeversonderzoek worden bekend gemaakt in de PromZ-emailnieuwsbrieven, in PromZ Vak nr 4 van dit jaar, en in PromZ Magazine nr 1 van 2018.