Doe mee. Wij rekenen op uw input! - PromZ Vak

Doe mee. Wij rekenen op uw input!

Sinds jaren worden, in opdracht van Het Portaal Uitgevers, onderzoeken gedaan onder distributeurs naar de actuele ontwikkelingen op het gebied van promotionele producten, relatiegeschenken, reclameartikelen en kerstpakketten/eindejaarsgeschenken. Sinds enige jaren wordt een dergelijk onderzoek ook gehouden onder opdrachtgevers.

Marktonderzoekbureau One Question voert de onderzoeken uit. Wellicht wordt u binnenkort benaderd voor het PromZ Distributeursonderzoek 2015. Doe mee! Want uw ervaringen en mening zijn belangrijk voor de transparantie in deze markt. Daarnaast is uw medewerking van belang om vergelijkingen te kunnen maken met voorgaande jaren. Uw antwoorden worden volstrekt anoniem verwerkt. Het Portaal heeft geen inzage in de individuele antwoorden. De samengevatte uitkomsten van dit onderzoek, gebaseerd op uw antwoorden en de antwoorden van vele tientallen andere distributeurs, worden gepubliceerd in PromZ Vak nr 4 van dit jaar.

Onderzoek onder opdrachtgevers
Het PromZ Opdrachtgeversonderzoek 2015 vraagt inkopers en marketeers van het Nederlands bedrijfsleven naar de bestedingen aan en inzet van promotionele producten en relatie-/eindejaarsgeschenken. De belangrijkste uitkomsten daarvan worden o.a. bekend gemaakt in PromZ Magazine nr 4 van dit jaar.