Doe mee aan het PromZ Vak-onderzoek! - PromZ Vak

Doe mee aan het PromZ Vak-onderzoek!

In de komende weken kunt u als distributeur worden benaderd om mee te werken aan het Distributeurs Onderzoek van PromZ Vak. Deze representatieve peiling vindt nu voor de zesde achtereenvolgende keer plaats en wordt zoals altijd uitgevoerd door het onafhankelijk marktonderzoekbureau IBT. De peiling die nu wordt gehouden betreft het eerste half jaar van 2011 en de verwachtingen voor de rest van het jaar.

Het onderzoek brengt o.a. behaalde en verwachte omzetten, aantallen artikelgroepen, goed- en slecht lopende productgroepen en concurrentieposities bij Nederlandse distributeurs in beeld. De rapportage en analyse van de uitkomsten worden gepubliceerd in PromZ Vak nr 3 die verschijnt in september 2011.

Strikt vertrouwelijk

Alle verstrekte informatie wordt strikt vertrouwelijk verwerkt en is op geen enkele manier door PromZ Vak te herleiden naar bedrijven of personen. Aan de eerdere jaarlijkse onderzoeken werd loyaal meegewerkt door de branche. Wij hopen daar weer op als u binnenkort (weer) wordt benaderd door een medewerker van bureau IBT. Hoe meer input, hoe beter de markt in kaart kan worden gebracht en hoe beter u kunt benchmarken.

Wij danken u voor uw medewerking

Het Portaal Uitgevers