Doe mee aan het Dutch Pavilion op PSI 2013 - PromZ Vak

Doe mee aan het Dutch Pavilion op PSI 2013

Het succesvolle Dutch Pavilion krijgt zijn vervolg op de PSI Düsseldorf in 2013. In het Dutch Pavilion kunnen Nederlandse suppliers tegen zeer geringe kosten deelnemen aan de komende PSI in januari 2013, óók als ze geen PSI-lid zijn.

Het Dutch Pavilion is een initiatief van Het Portaal Uitgevers om ook kleinere, gespecialiseerde fabrikanten en/of suppliers in de gelegenheid te stellen zich professioneel te presenteren op de PSI. Het Dutch Pavilion is een low costformule en bestaat uit kleine stands, voor de all in-prijs van 2700 euro. Ook bedrijven die geen PSI-lid zijn kunnen in dit concept participeren.

PromZ-kroeg

Toegevoegde waarde van dit concept is zonder twijfel dat de stands grenzen aan de onvervalste Hollandse kroeg van PromZ, die de hele dag bezoekers trekt. Standhouders in het Dutch Pavilion kunnen kosteloos gebruik maken van de drankjes & hapjes uit de PromZ-kroeg om hun gasten te entertainen.

In het Dutch Pavilion is plaats voor circa 20 standhouders. Meldt u snel aan als u wilt deelnemen aan dit beursconcept, want op = op. Bel 075-6475747 en vraag naar John Swaab voor de mogelijkheden.

Deelnemers 2013

Advertentiebeker.nl, Modern Bags, Custom Cufflinks, Chocolagendijk, Meiko, Pressio, RMS kerstpakketten, Serious Marbles, Trendfactory, Tailor Ties, Present Time, Xstyles, Fibre Concepts,  Staro, Tiflo BV, W. Van Veluw / Koninklijke Begeer, Life Safety Products.