Doe mee aan het Distributeursonderzoek - PromZ Vak

Doe mee aan het Distributeursonderzoek

Ook dit najaar wordt in opdracht van Het Portaal Uitgevers onderzoek gedaan onder distributeurs in Nederland naar de actuele ontwikkelingen op het gebied van promotionele producten, relatiegeschenken, kerstpakketten/eindejaarsgeschenken. Sinds enige jaren wordt een dergelijk onderzoek ook gehouden onder opdrachtgevers.

Marktonderzoekbureau One Question voert de onderzoeken online uit. Misschien wordt u binnenkort benaderd voor het PromZ Distributeursonderzoek 2016. Doe mee! Want uw ervaringen en mening zijn belangrijk voor de transparantie in deze markt. Daarnaast is uw medewerking van belang om vergelijkingen te kunnen maken met voorgaande jaren. Uw antwoorden worden volstrekt anoniem verwerkt. Het Portaal heeft geen inzage in de individuele antwoorden. Een samenvatting van de uitkomsten van dit onderzoek, gebaseerd op uw antwoorden en de antwoorden van vele tientallen andere distributeurs, worden gepubliceerd in PromZ Vak nr 4 van dit jaar.

Onderzoek onder opdrachtgevers
Het PromZ Opdrachtgeversonderzoek 2016 vraagt inkopers en marketeers van het Nederlands bedrijfsleven naar de bestedingen aan en inzet van promotionele producten en relatie-/eindejaarsgeschenken. De belangrijkste uitkomsten daarvan worden o.a. bekend gemaakt in PromZ Magazine nr 4 van dit jaar.