Distributeurs genomineerd voor awards - PromZ Vak

Distributeurs genomineerd voor awards

De vakjury heeft de genomineerden in de categorie Leverancier van het Jaar 2017 en Best Online Performance 2017 bekend gemaakt. Deze distributeurs (die voor deze award leveranciers worden genoemd omdat dit aansluit op het taalgebruik van de eindklant die ook mag stemmen op zijn favorieten) ontvangen de awards op the Night of the PromZ, de feestelijke avond na afloop van de eerste dag van De Leveranciersdagen in september.
 

Op basis van criteria heeft de vakjury 15 full service bedrijven in de categorie Leverancier van het Jaar genomineerd en 10 internetbedrijven in de categorie Best Online Performance geselecteerd. De eindklant bepaalt de Publieksprijs, en samen met de jury en de suppliers de vakprijzen. De eindklant kan zijn stem uitbrengen op www.leveranciervanhetjaar.nl Verschillende media, ook die van de genomineerden zelf, roepen eindklanten op te stemmen.

Nominaties
In alfabetische volgorde zijn de 15 genomineerden voor Leverancier van het Jaar 2017:
BeGlobal Promotions, BOVI salespromotion, Compacon, Gemaco, Hokra, Interimage, keiretsu europe, Loyalty Makers, P&P Projects, Promo.nl, Robitex, Team Jos!, Webo Promotion, WOT-P, ZaaKado.

De 10 genomineerden voor de Best Online Performance 2017 zijn:
Allgifts.nl, Van Helden Relatiegeschenken, IGO-POST, Maxilia.nl, MultiGift Relatiegeschenken, Pinkcube, Premiumgids.nl, Promostore Merchandising, Relatiegeschenken.nl, de Schenker.

Jury
De awards voor Leverancier van het Jaar en Best Online Performance zijn een initiatief van PromZ dat wordt ondersteund door branchevereniging PPP. De jury bestond dit jaar uit John Swaab (Het Portaal Uitgevers), Bob Heerius (namens PPP-bestuur), Robin Vogel (Buttonboss Group), Marlous Spaven (TIM dm/voorzitter van DeMeter), Bas Lensen (Lensen Toppoint), Karin Schaper (hoofdredacteur PromZ Magazine/PromZ Vak), Michel Hofsté (Araco) en Simone Keijzers (Listawood).

Doe mee
Ook toeleveranciers (fabrikanten/suppliers) in de branche krijgen de nominaties voorgelegd en wordt ook gevraagd hun stem uit te brengen. Een volgende jury, die naast Swaab en Schaper, bestaat uit distributeurs buigt zich binnenkort over welke suppliers (generalisten en specialisten) worden genomineerd voor hun vakprijzen. Overige distributeurs wordt ook gevraagd (via een emailing) hun stem uit te brengen op hun favoriete suppliers. Doe mee. Uw stem telt!