Diederik van Styrum winnaar eerste PromZ Golf Challenge - PromZ Vak

Diederik van Styrum winnaar eerste PromZ Golf Challenge

Op 14, 15 en 16 mei organiseerde Het Portaal Uitgevers de eerste PromZ Golf Challenge op drie golfbanen in de omgeving van Denia in Spanje. Een groep van zo”n 30 importeurs en distributeurs liet zich niet onbetuigd op de 18 holes en evenmin tijdens de aprés golf.Alle deelnemers waren dermate enthousiast dat ter plekke werd besloten dat er volgend jaar weer een PromZ Golf Challenge moet worden georganiseerd. De meeste stemmen gingen op om de PromZ Golf Challenge 2005 te laten plaatsvinden op Mallorca (wordt vervolgd).

Overall winnaar van het toernooi werd Diederik van Styrum (Xindao) met 98 stableford-punten, Huib van den Bogerd (PSL Europe) werd tweede met 95 punten en Coen Kurz eindigde als derde met 85 punten.

Een groot aantal sponsors droeg bij aan het succes van het toernooi. Royal Fine Fish stelde de dagprijzen beschikbaar. Prijzen voor het totaalklassement werden zijn beschikbaar gesteld door Het Portaal Uitgevers, en de VSP’s, ofwel de ”Very Special Prices”, werden verzorgd door The Peppermint Company.Â

Borrels en tapas werden aangeboden door PromZ Vak en PromZ Magazine, PSL, Bic Graphic Europe, Button Boss en Poulis Hontel.

Golf equipment was gesponsord door PSL (golfhorloge), Texet Benelux (golfshirts), Button Boss (caps en borduren van de golfshirts en handdoekjes), LoGolf Line (golfballen, tees, pitchforks), AdCam (fototoestel) en Design Drinks (500 gepersonaliseerde flesjes bronwater) Mid Ocean Brands verzorgde het transport van alle equipment naar het Marriott Hotel in Denia, de uitvalsbasis van de PromZ Golf Challenge 2004.