De voetbalrobot en de USB Direct Mail - PromZ Vak

De voetbalrobot en de USB Direct Mail

De voetbalrobot en de USB Direct Mail Tool zijn twee artikelen uit het AREXX assortiment. AREXX levert deze producten niet alleen, maar heeft ze ook van A tot Z ontwikkeld en geproduceerd. U begrijpt het al, voor standaardartikelen bent u bij AREXX aan het verkeerde adres. 

Onze voetbalrobot is een zeer exclusief maar eenvoudig bouwpakket van nog geen € 10 en is uitermate geschikt voor promotionele activiteiten zoals belangrijke voetbal events zoals het aankomende EK2012.

Onze USB Direct Mail Tool is een multifunctionele gadget die per post wordt verstuurd. Deze USB gadget nodigt de ontvanger uit om direct op de PC aan te sluiten, waarna er direct wordt doorgelinkt naar een of meerdere voorgeprogrammeerde websites.

Met een unieke ID is het zelfs mogelijk om de response en de interesse van de ontvanger te monitoren (daarnaast zijn er vele andere opties mogelijk zoals bijv. een knop met een energiebesparende functie).

Omdat alle producten uniek zijn en in eigen beheer ontwikkeld, zijn ze natuurlijk geheel aan te passen aan de wensen van de klant.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken in het PROMZ Holland Paviljoen, stand 11MO1c.

Meer informatie:

AREXX Engineering

Nervistraat 16

8013 RS Zwolle

Tel. 038-4542028

E-mail: info@arexx.nl

www.arexx.com