De Leveranciersdagen 2017: The only way is up! - PromZ Vak

De Leveranciersdagen 2017: The only way is up!

Schrijf je in en kom naar de vakbeurs De Leveranciersdagen 2017. Iedereen uit het vak is er. De Leveranciersdagen zijn the place to be voor iedereen die werkzaam is in de promotionele productenbranche, zowel bij suppliers als bij distributeurs.

Het nieuwe motto van De Leveranciersdagen is ‘the only way is up!’. Het staat voor de positieve mood waar de branche in zit. Thumbs up, het positieve gevoel overheerst! De Leveranciersdagen vinden plaats op 6 & 7 september, in Hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht.

Ontmoet nieuwe toeleveranciers
De Leveranciersdagen zijn helemaal vol. Er kunnen nu al geen standhouders meer bij. Als bezoeker ontmoet je er zo’n 140 fabrikanten, importeurs en suppliers uit Nederland en vele andere Europese landen. Je kunt kosteloos seminars bijwonen over o.a. het centraal zetten van de klant, hoe VR is toe te passen op promotionele producten en hoe promotionele producten beter kunnen worden ingezet in campagnes.

Night of the PromZ
Op de vakbeurs leer nieuwe toeleveranciers kennen, je ontmoet (nieuwe) collega’s, je ziet nieuwe assortimenten en producten, je kunt er je kennis vermeerderen en netwerken op de beursvloer, tijdens de PPP-borrel, en tijdens de Night of the PromZ, hét vakfeest van onze industrie: een feestelijk wining- en diningevent na afloop van de eerste beursdag. De Night of the PromZ, waar de vakprijzen voor beste suppliers en distributeurs worden uitgereikt, wordt bijgewoond door zo’n 400 vakgenoten.
De Night of the PromZ wordt georganiseerd door Het Portaal/PromZ Vak, en mede mogelijk gemaakt door Araco International, BQS, Clipper, ID Identity, Giving Europe, Mid Ocean Brands, PF Concept, PPP, PSI, Texet en Xindao.
De Leveranciersdagen is een initiatief van Het Portaal Uitgevers. Ze worden georganiseerd door Het Portaal, in samenwerking met branchevereniging PPP. Eindklanten hebben geen toegang.

Kijk voor alle informatie, tickets voor de beurs, voor de Night of the PromZ, aanmelden voor de seminars, overzicht van standhouders, etc. op www.deleveranciersdagen.nl en ga naar het registratieformulier.
Voorregistreren kan op www.deleveranciersdagen.nl/toegangskaarten-bestellen/