De leukste kerst artikelen - PromZ Vak
De leukste kerst artikelen

De leukste kerst artikelen

Een volledige winterse/Kerst set met bijvoorbeeld een sjaal, muts, handschoenen, ondergoed, badslippers en lekkere warme sokken? Deze zijn allemaal op maat te maken naar wens van de klant zijn huisstijl en kleuren. Alle producten zijn ook in ECO materialen te maken.

Vrolijke Kerst badslippers in combinatie met een set warme sokken:

Kerstsokken in badslippers dat is echt hip! Match je eigen sokken met de badslippers, een heerlijke set om lekker in en om je huis te dragen. Volledig gepersonaliseerd en mogelijkheden tot verpakking op aanvraag.

Heerlijke warme mutsen met een gebreide sjaal :

Heerlijk voor in de winter, maak een speciale Kerst editie of kies een muts en sjaal die je de hele winter aan kan, de keuze is reuze! MOQ 100 stuks met levertijden van circa 2 weken realiseerbaar.

Combinatie Kerst- en Wintertruien:

De Kerst en wintertruien met een productietijd van 4 weken kunnen we snel een leuke trui maken – al vanaf 100 stuks onderverdeeld in verschillende maten.

Brievenbusidee; Ondergoed voor hem & haar met een set sokken:

Hoe gaaf is het om matching sokken en een leuke boxershort te maken! Met een mooi full colour brievenbus doosje kan het direct naar de klant verstuurd worden, wij kunnen dit ook verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor aanvragen / ontwerpen of meer informatie bel of mail naar : 010 265 11 68 of INFO@BOSSCHER-INTERNATIONAL.COM

De leukste kerst artikelen Bosscher International