De grote Promo Pub Quiz: Welk team in onze branche heeft de meeste kennis? - Promzvak

De grote Promo Pub Quiz: Welk team in onze branche heeft de meeste kennis?

Welk team in onze branche heeft de meeste kennis? Test het tijdens de grote Promo Pubquiz die we spelen op de eerste dag van De Leveranciersdagen (7 september). We spelen 3 rondes: (drukwerk)technieken, promotionele producten als onderdeel van marketing en sustainability. Elke ronde kent 10 vragen, dus na 30 vragen weten we welk team zich de winnaar mag noemen van de grote Promo Pub Quiz.

Teams van 4 personen
We willen bedrijven uitnodigen om teams van 4 personen samen te stellen. Hierbij gaat het om zowel suppliers als distributeurs. Mocht het niet lukken om een team van 4 bij elkaar te krijgen, dan kun je je ook als individu inschrijven. Wij zullen uit de individuele inschrijvers zoveel mogelijk teams samenstellen. Vanzelfsprekend is het ook toegestaan om samen met mensen van een collega bedrijf in te schrijven.

Inschrijven kan via deze link: https://zfrmz.com/MlCG9vIzlCOGUPj3Wd6O

Prijzen
De winnaar krijgt eeuwige roem en een prachtige wisselbeker, want we hopen van deze grote Promo Pub Quiz een jaarlijks terugkerend evenement te maken. De spelers van team 1, 2 en 3 krijgen echt prachtige prijzen die ter beschikking zijn gesteld door Intraco, Xindao en Le Zen. Maar je doet niet alleen mee voor de prijzen. Je doet mee omdat het leuk en gezellig is en dit je de mogelijkheid geeft om in een informele sfeer een hoop collega’s te ontmoeten. Bovendien kun je de quiz mooi combineren met een beursbezoek aan De Leveranciersdagen en de Night of the PromZ.

Initiatiefnemers
De grote Promo Pub Quiz wordt mogelijk gemaakt door de PPP en door PromZ.

De Grote Promo Pub Quiz wie wat waar

7 september, 15.00 – 16.15 uur

Expo Houten, hal 2

Inschrijven Quiz: https://zfrmz.com/MlCG9vIzlCOGUPj3Wd6O