De Gift Products App (Nieuw) - Promzvak

De Gift Products App (Nieuw)

De Gift Products App voor iPhone en iPad is de eerste App in de Apple App Store die het voor eindklanten mogelijk maakt snel en eenvoudig naar promotionele producten te zoeken en vervolgens een offerte verzoek in te dienen bij een distributeur in de omgeving.

app_gifts
De App kan door iedereen via de App Store gratis worden gedownload. Zoek in de App Store naar "Gift Products" of "Relatiegeschenken" en download de App op je iPhone of iPad. Eindklanten die deze App downloaden, kunnen op naam en/of categorie zoeken in een up to date assortiment van meer dan 60.000 promotionele producten. Vervolgens kan de eindklant een aantal promo-producten selecteren en op basis daarvan een offerte verzoek indienen bij een distributeur bij hem in de buurt.

Wie ontvangt deze offerteaanvraag?
Alle deelnemende Promotional Content distributeurs worden in een lijst getoond en de eindklant kan vervolgens maximaal 5 distributeurs selecteren. Vervolgens ontvangen de geselecteerde distributeurs automatisch en geheel gratis een e-mail bericht met de contactgegevens van de aanvrager en een overzicht van de aangevraagde producten. De distributeur zal vervolgens op basis van deze informatie een offerte maken voor de potentiële eindklant.

Hoe up to date zijn de producten die in deze app getoond worden?
De producten zijn altijd up to date. Van meer dan 200 leveranciers ontvangen wij regelmatig hun nieuwste product informatie.

http://www.promidata.com