DE FITBOX: GEZOND EINDEJAARSGESCHENK - PromZ Vak

DE FITBOX: GEZOND EINDEJAARSGESCHENK

De Nederlandse Hartstichting en Holland Fit hebben een”gezond geschenk” ontwikkeld, de zogeheten Fitbox. De Hartstichting en Holland richten zich op werkgevers om de Fitbox in te zetten als eindejaarsgeschenk voor hun werknemers.

Feestdagenregeling

De Fitbox bevat een range van producten met een gezonde en sportieve inhoud. Er zijn drie varianten: de Fitbox Balance, de Fitbox At Work en de Fitbox Extreme. De boxen bevatten onder meer een hartslagmeter, fietslampje, douchegel en stretchband. Onderdeel van de Fitbox is de Fitpas waarmee – via internet en met korting – meer dan 1500 beweeg- en sportactiviteiten door heel Nederland kunnen worden geboekt. Met de standaardprijs van 35 euro blijft de Fitbox binnen de fiscale Feestdagenregeling.

Productaanbod

Holland Fit is een in Rotterdam gevestigd bedrijf dat, zoals ze het zelf omschrijven,”motiverende diensten en producten ontwikkelt voor individuele toepassingen en collectief gebruik” (zie www.hollandfit.nl en www.fitbox.nl). Holland Fit is een van de exposanten op de beurs voor exclusieve relatiegeschenken, RelatieZ, die op 14 en 15 september plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht.

Met de Fitbox wil Holland Fit zijn productaanbod richting werkgevers verbreden. De organisatie schenkt 50 procent van de opbrengst aan de Nederlandse Hartstichting.