DAT IS HANDIG: EEN PLASTIC KAKKERLAK! - Promzvak

DAT IS HANDIG: EEN PLASTIC KAKKERLAK!

Een Amerikaans marketingadviesbureau vroeg zijn relaties naar het leukste, nuttigste en meest nutteloze relatiegeschenk dat zij in 2005 mochten ontvangen.De vraag leverde een keur aan relatiegeschenken op. Natuurlijk waren er de artikelen die altijd wel van pas komen, waaronder thermometers, kussens, leesbrillen, harken en hamers. Maar er waren ook premiums in de categorie ”bedankt, maar wat moet ik ermee”. Sommige bedrijven werden ”verblijd” met plastic kakkerlakken, laboratoriumjassen, stenen en miniatuur vliegtuigstoelen. Een bedrijf dat graag een ”buzz” creëerde rond zijn merk, stuurde relaties een pot met levende bijen.

Paraplu’s met gaten

In de categorie ”duur, duurder, duurst” werden zaken genoemd als golflessen, Rolex-horloges en gratis winkelen ter waarde van $2.000. Tot slot werd bedrijven ook gevraagd naar het vreemdste premium waarvan ze ooit hadden gehoord. Het is van horen zeggen, maar toch: levende slangen, paraplu’s met gaten en geurkaarsen die roken naar verschroeid rubber.

Wat is het leukste en/of meest nutteloze relatiegeschenk dat u in 2005 cadeau kreeg? Laat het ons weten via info@hetportaal.com onder vermelding van ”Relatiegeschenk 2005”.

Wij zijn benieuwd!