Custom made Mutsen, Sjaals en Sokken - PromZ Vak
Custom made Mutsen, Sjaals en Sokken - Bosscher International

Custom made Mutsen, Sjaals en Sokken

Custom made Mutsen, Sjaals en Sokken in goede kwaliteit, in lage aantallen en aantrekkelijke prijzen. Bosscher International maakt voor u de ontwerpen!

Op maat gemaakte mutsen en sjaals al vanaf 100 stuks verkrijgbaar in eigen ontwerp met een levertijd van 2 weken*! Onze sokken zijn Custom made beschikbaar vanaf 120 paar per maat/design.
Bosscher International verzorgd het proces voor u van A tot Z.

*na akkoord sample.

Op maat gemaakte Sjaals:

Tijdens buitenactiviteiten bieden onze sjaals een optimale bescherming tegen kou en wind en zijn daarom een uitstekende winteraccessoire.

Voor Custom made sjaals hebben we een aantal mogelijkheden waaronder een geweven, gebreide en een geprinte sjaal. De geweven sjaals hebben een afmeting van 140x20cm, de gebreide en geprinte sjaals zijn 140x18cm.

Sjaals zijn op maat te maken met eigen logo en 100% naar wens van de klant om zo de eigen identiteit van de klant te waarborgen, door middel van onze eigen ontwerpafdeling, kunnen wij het gehele proces van ontwerpen tot aan de levering voorzien. De minimale afname is 100 stuks per ontwerp met een levertijd van circa 2 weken na goedkeuring sample.

Op maat gemaakte mutsen:

Wil je meedoen met de wintertrend? Denk dan eens naar op maat gemaakte beanies, volledig gepersonaliseerd met je eigen logo. De muts is daarnaast uit te breiden met onder andere een Pom in verschillende kleuren en er is de keuze uit een omslag. Onze beanies worden volledig op maat gemaakt en kunnen door onze ontwerpafdeling 100% worden afgestemd op de wensen van de klant. Een unieke Custom made give away !

Dit kan al vanaf 100 stuks en met een levertijd van slechts 2 weken!

Op maat gemaakte sokken:

Sokken met felle kleuren, patronen, en gebreid bedrijfslogo mogen tegenwoordig opvallen! Men refereert vaak naar de ‘’Happy Socks’’.

Bijna elk ontwerp is mogelijk, laat dus je creativiteit op de vrije loop. Het gewenste logo kan over de gehele sok worden geplaatst, wat ervoor zorgt dat het een passend geheel wordt en je outfit compleet maakt.

Bij onze klanten is gebleken dat de Casual sokken hartstikke leuk zijn om weg te geven, maar vooral om cadeau te krijgen bij elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal (bedrijfs)feest, bedankje of jubileum. De sokken worden ook veel ingezet als merchandise, premium of giveaway.

Naast Casual sokken kan er ook gedacht worden aan Sportsokken, Huissokken met antislip, Werksokken, 360 graden bedrukte sokken, babysokken en kindersokken.

Maak het geschenk compleet met een op maat gemaakt doosje, welk overigens in jouw bedrijfsstijl of ontwerp leverbaar is. Mooie alternatieven op het doosje zijn een kopkaart of fullcolour bedrukte wikkel.

Bosscher International | +31 (0)10 265 11 68 | info@bosscher-international.com
Rosmolenweg 9C
3356LK Papendrecht
The Netherlands