Compacon start joint venture met Company of Gifts - PromZ Vak

Compacon start joint venture met Company of Gifts

Compacon heeft samen met het Eindhovense bedrijf Company of Gifts een nieuwe BV opgericht, die onder de naam Compacon Zuid Nederland zal gaan opereren.

In deze nieuwe BV zullen de activiteiten van Company of Gifts met betrekking tot relatiegeschenken en promotionele artikelen ondergebracht worden.

Company of Gifts is in de kerstpakkettenbranche bekend van de merken Kerst voor Kids, Cremers kerstpakketten, Heldex Christmas Gifts en Bdankt.

Om zijn klanten ook professioneel te bedienen met relatiegeschenken en promotionele artikelen is de samenwerking met Compacon ontstaan.

‘Onze bedrijfsactiviteiten sluiten goed op elkaar aan en bieden voor beide partijen kansen. Reden genoeg om de samenwerking ook te verankeren in deze nieuwe joint venture’, aldus Ton Löbker van Compacon.

Kernassortiment

Compacon zal op zijn beurt volgend jaar de producten van Kerst voor Kids en Bdankt meenemen in het kernassortiment, waardoor de klanten van Compacon ook op het gebied van eindejaarsgeschenken, kerstpakketten en keuzeconcepten een breed aanbod op dit vlak kunnen verwachten.