Compacon roept Intraco uit tot zijn leverancier van 2016 - PromZ Vak

Compacon roept Intraco uit tot zijn leverancier van 2016

Intraco is gisteren op de leveranciersdag van Compacon uitgeroepen tot Compacons leverancier van 2016. Dit was de achtste leveranciersdag van Compacon op rij. Circa 27 preferred suppliers waren aanwezig tijdens de bijeenkomst in Rotterdam.

Intraco kan zich aansluiten bij het rijtje suppliers als Araco, Mid Ocean Brands, Xindao, Yazu, Lensen Toppoint, PF Concept en F&F verpakkingen die in voorgaande jaren deze onderscheiding van Compacon ontvingen.

Groeien
Het thema van de leveranciersdag was ‘Groei zonder Grenzen’, wat sloeg op de ambitie om Compacon internationaal uit te rollen en daardoor de activiteiten te verbreden en de omzet te vergroten. Dat kan tevens groei betekenen voor de preferred partners, aldus Löbker.
‘Voor de toekomst zien we alleen maar meer kansen. Maar dan moeten leveranciers de ontwikkelingen bij Compacon wel als een kans zien en willen meewerken aan onze groeiambitie. De leveranciers die de overname als een bedreiging beoordelen en daardoor meer terughoudend zijn, zullen zichzelf op achterstand zetten,’ gaf hij aan.

Meer in PromZ Vak nr 1, 2017, die 10 maart uitkomt.