Compacon kiest PF Concept tot zijn leverancier van het jaar - PromZ Vak
Compacon kiest PF Concept tot zijn leverancier van het jaar

Compacon kiest PF Concept tot zijn leverancier van het jaar

Eind maart organiseerde Compacon in Rotterdam zijn (alweer elfde) leveranciersdag. Het motto luidde ‘Ondernemen met elkaar’. Compacon neemt zijn leveranciers graag mee in de plannen om zo de samenwerking te intensiveren en te versterken.

De inhoud van het programma was gericht op de kansen die beter samenwerken brengt. Na het vertrek van Ton Löbker naar de Plato Group was het de taak van Compacons Michiel Vonk om de key suppliers toe te spreken. Löbker lichtte een en ander toe vanuit zijn nieuwe rol als ceo van Plato Group.

Waardering

Compacon kiest op zijn leveranciersdag ook elk jaar zijn leverancier van het jaar. “Die titel ging naar PF Concept voor zijn pro-activiteit, meedenken en dat ‘extra stapje’ zetten om samen een project binnen te halen. PF Concept scoorde daarin net wat beter. We meten de performance van alle key suppliers en hebben zo een goed beeld over de afgelopen 12 maanden. Maar eigenlijk spreekt Compacon waardering uit naar alle key-suppliers, je moet het met elkaar doen, dat maakt ‘ondernemen met elkaar’ boeiend en leuk,” aldus Vonk.