Compacon en Tintelingen zetten activiteiten Novelties voort - PromZ Vak

Compacon en Tintelingen zetten activiteiten Novelties voort

Compacon heeft de premium- en relatiegeschenkenactiviteiten van Novelties overgenomen. Kadoklikken, Loyalties en de kerstpakkettentak van Novelties zijn overgenomen door Tintelingen. Novelties werd eind september jl failliet verklaard.

De overname van de business gifts activiteiten heeft betrekking op de bestaande order- en klantportefeuille, aldus Ton Löbker en Raymond Vos van Compacon. Ze verwachten enkele tientallen (web)klanten, die voorheen werkten met Novelties, blijvend te kunnen servicen. Een aantal van die klanten werkt overigens al met Compacon als tweede leverancier of heeft eerder kennis gemaakt met Compacon in pitches.
Compacon heeft een binnendienst medewerkster van Novelties overgenomen en is momenteel in gesprek met een aantal accountmensen van Novelties.
Met het bedrijf Company of Gifts werkt Compacon sinds enige tijd samen op de markt van kerst- en eindejaarsgeschenken. Maar overname van Novelties’ activiteiten op dit vlak was geen optie.

Vreemde eend
Kadoklikken, Loyalties en de activiteiten op het gebied van kerstpakketten van Novelties zijn naar Tintelingen gegaan. Kadoklikken en Loyalties sluiten naadloos aan bij de activiteiten van Tintelingen, de kerstpakketten zijn een vreemde eend in de bijt van dit bedrijf.

Naar verluidt meldden zich elf partijen uit de branche van promotionele producten bij de curator van Novelties, maar alleen Compacon en Tintelingen bleken serieuze kandidaten voor overname.