Cocky Schalk vertrekt bij BeGlobal - PromZ Vak

Cocky Schalk vertrekt bij BeGlobal

Op 1 juli aanstaande neemt Cocky Schalk afscheid van BeGlobal. Ze was sinds eind 2020 werkzaam bij BeGlobal in Waddinxveen. Cocky Schalk kwam mee met Intercédé, dat in dat jaar werd overgenomen door BeGlobal.

Hans en Cocky Schalk richtten Intercédé (leverancier van promotionele producten) begin jaren ’90 op. In het najaar van 2020 werd Intercédé overgenomen door BeGlobal, dat een paar weken geleden zijn 20-jarig bestaan vierde. Bij BeGlobal had Cocky Schalk de functie van sales manager. Bij de overname werd afgesproken dat ze tot medio 2022 verantwoordelijk zou zijn voor het verkoopteam in de nieuwe samenstelling. Cocky Schalk verlaat nu na zo’n 30 jaar het promotionele producten vak.

“Cocky heeft de afgelopen 30 jaar een enorme bijdrage gehad aan de professionalisering van ons vakgebied. Ik ken Cocky als een enorm harde werker, met een sterke mening. De laatste jaren bij BeGlobal heeft ze een groot aandeel gehad in onze groei van 8 medewerkers in 2020 naar inmiddels 26 medewerkers. Haar gedrevenheid is een voorbeeld voor iedereen in het bedrijf, inclusief mijzelf. Ik ken niemand die zo in staat is om een goede, oprechte klantrelatie op te bouwen als Cocky. Ik heb genoten van onze samenwerking en hoop oprecht dat zij gaat genieten van een welverdiend pensioen,” aldus André Noordwijk van BeGlobal.