Casual Canvas - PromZ Vak
Canvas reis- en weekendtassen

Casual Canvas

Deze comfortabele en duurzame tassen van canvas zijn voor veel doeleinden geschikt. Kies voor een laptop tas, een laptop rugzak, een reis-/weekendtas of toilettas. Of kies gewoon voor allemaal!

Canvas reis/weekendtas

Neem uw reis- of werkbenodigdheden comfortabel en stijlvol mee in deze natuurlijke en duurzame canvas tas. Inclusief afneembare en verstelbare schouderriem. PVC-vrij.
P762.47*

Canvas laptop rugzak

Neem al je reis-essentials mee in deze casual duurzame canvas rugzak. Het model is voorzien van een gevoerd gedeelte voor uw laptop tot 15,6″. Topsluiting met twee kunstlederen magnetische gespen. PVC-vrij.
P762.46*

Canvas laptop tas

Draag uw laptop in stijl in deze laptoptas van natuurlijk en duurzaam canvas. De tas is gevoerd en beschermt zo uw computer. Luxe kunstlederen details tillen het uiterlijk naar een hoger niveau. Geschikt voor laptops tot 15,6″, documenten en tablets. Inclusief verwijderbare en verstelbare schouderriem. PVC-vrij.
P729.35*

Canvas toilettas

Deze toilettas van natuurlijk en duurzame canvas is een ideale reisgenoot die gemakkelijk in uw handbagage past. PVC-vrij.
P703.04*

Xindao