Brezo ontketent revolutie in bedrukken paraplu's - Promzvak

Brezo ontketent revolutie in bedrukken paraplu’s

Brezo bv, de textieldrukkerij uit Kampen heeft een revolutionair systeem uitgedacht om paraplu's in een hoog tempo te voorzien van weer- en krasvaste opdrukken.

Sinds begin oktober heeft de drukkerij een gloednieuwe machine in huis.’Dit revolutionaire systeem is de eerste in Nederland’, aldus Andre de Zoete, eigenaar van Brezo bv.

Concurrentie blijft achter
Vrijwel overal in Nederland bedrukt de concurrentie alle paraplu's nog met de hand en dan gaat er wel eens wat mis. Opdrukken komen niet even recht op de paraplu's, inkt wordt niet even goed verdeeld en het productietempo is beduidend minder hoog.

‘Waar het voor de klant op neer komt’, zegt de Zoete, ‘is dat Brezo nu een constante hoge kwaliteit weet te bieden. Eenmaal ingesteld loopt de machine als een trein en kunnen de paraplu's in korte tijd gedrukt worden. Onze klanten zijn voornamelijk wederverkopers; relatiegeschenkenbedrijven, signmakers en reclamebureaus en willen juist een topkwaliteit drukwerk en snelle levertijden’.

Naast de nieuwe machine gebruikt Brezo ook inkt die zorgt voor een kras- en slijtvaste bedrukking, zodat de paraplu's jaren meegaan.

‘Ik ben trots dat we deze snelheid en kwaliteit nu ook bij paraplu's gegarandeerd kunnen aanbieden’, aldus de eigenaar. Voor de messcherpe drukprijzen kunt u mailen naar: resellers@brezo.nl

brezo