BrandCharger - PromZ Vak

BrandCharger

De BrandCharger is een duurzaam apparaatje waarmee vrijwel alle mobiele apparaten d.m.v sigarettenaanstekeraansluiting gemakkelijk kunnen worden opgeladen in de auto.

Uw relatie is blij met een opgeladen mobiel apparaat zoals een gsm, navigatiesysteem of bijvoorbeeld een digitale camera. U geniet van optimale branding. De designers van Spotz Global Sourcing ontwerpen de BrandCharger volledig naar uw wens, voorzien van logo en huisstijl. De BrandCharger heeft twee USB uitgangen en is leverbaar met alle mogelijke stekkers voor diverse apparaten. Bovendien is de BrandCharger te gebruiken met iedere originele USB kabel.

In maart 2011 ontving Spotz Global Sourcing op vakbeurs PromZ Event een award voor beste premium van het jaar: Promotional Product of the Year 2011.

bedrukte autoladers

– Award Winning: Promotional Product of the Year 2011

– Uniek marketingproduct: Nieuwe premium waarmee u scoort op originaliteit, effect en functionaliteit.

– Uw logo d.m.v. LED-verlichting altijd zichtbaar in iedere auto

– Custom shape en OEM mogelijk

– Al te leveren binnen 10-14 werkdagen

– Minimale afname 250 stuks

– NIEUW: Nu ook verkrijgbaar met brievenbuspost-verpakking! Een klein doosje dat full colour bedrukt kan worden. Een mooie manier om uw klanten/relaties per post de BrandCharger te sturen.

– NIEUW: Nu verkrijgbaar in iedere PMS-kleur  In Europa exclusief verkrijgbaar bij Spotz Global Sourcing.

Spotz Global Sourcing Piekstraat 21 D 3071 EL Rotterdam +31 10 443 43 52 Wessel Verhoeff: wessel@brandcharger.eu www.brandcharger.eu