BrandCharger verder op eigen benen - PromZ Vak
BrandCharger verder op eigen benen

BrandCharger verder op eigen benen

Vanaf medio 2017 had BrandCharger een samenwerking met PSL Europe BV voor de distributie van zijn producten in Europa. Vanaf 1 juni 2019 hebben beide partijen besloten om deze samenwerking te beëindigen naar aanleiding van financiële instabiliteit en tegenvallende resultaten.

De beëindiging van de samenwerking maakt het mogelijk voor BrandCharger om de Europese markt nu direct te bedienen en brengt ook kansen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, aldus Ethan Ung van BrandCharger Limited. “We zullen verder bouwen aan onze business. Op de korte termijn zal BrandCharger opereren vanuit zijn hoofdkantoor in Hong Kong en het sales kantoor in de Benelux om de Europese markt te bedienen. In overeenstemming met het management van PSL Europe BV zullen de aanvragen voor BrandCharger producten worden overgedragen aan BrandCharger. BrandCharger zal ook de klanten van PSL benaderen om deze direct te bedienen.”

Niet te voorkomen

BrandCharger President, James Ung: “De samenwerking was altijd erg prettig, maar het besluit om de samenwerking te beëindigen was niet te voorkomen, helaas. Wij bedanken PSL Europe BV en al de medewerkers.”
Zie ook www.brandcharger.com