BLA BLA BLA SO CO LA - PromZ Vak
Sustainable-Giftbox - BLA BLA BLA SO CO LA

BLA BLA BLA SO CO LA

De bizarre tijd waarin we leven zorgt ook voor positieve ontwikkelingen. Als vanouds wacht jong en oud weer tot de brievenbus kleppert en er een pakje op de mat valt. Het lijkt of we -op afstand- toch meer verbonden zijn dan ooit. Er worden weer cadeautjes, briefjes en leuke attenties per post verstuurd.

Ook zijn we ons nog meer bewust geworden dat we heel goed voor onze planeet moeten zijn.

Troppo Bello brengt onder de naam So Co La een duurzame, goed gevulde giftbox die door de brievenbus past. Thuiskomen wordt leuker. Ook nu thuisblijven en thuiswerken het motto is.

Natuurlijk is de box duurzaam. Dat is namelijk hoe we denken en handelen. Dat is hoe we zijn.

De giftbox maken we met verschillende inhoud. Maar altijd draait het om Fairtrade, UTZ Certified, overheerlijke, troost gevende en gelukkig makende CHOCOLADE.

Idee: onze themaboxen voor bijvoorbeeld Pasen, Moederdag, Kerst of Relatiegeschenk en alle andere tradities die we volop aandacht geven zijn echt een leuke en smakelijke verrassing!

De slogan ‘you name it we make it’ is ook op dit fijne product van toepassing. En dat geldt voor de bedrukking, de inhoud en de boodschap!

Bent u als innovatieve ondernemer geïnteresseerd in de duurzame Giftbox of een van onze andere custom made chocoladeproducten of heeft u zelf ideeën voor een unieke chocoladeverpakking, neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak en persoonlijke offerte.

Bel of mail ons: 06 46 189 811 – info@troppobello.nlwww.troppobello.nl

TROPPO BELLO

* You name it we make it *