Bezoekers zeer te spreken over RelatieZ 2014 - PromZ Vak

Bezoekers zeer te spreken over RelatieZ 2014

Om precies te zijn: 1015 bezoekers kwamen naar de beurs RelatieZ, die plaatsvond op donderdag 11 september in hal 5 van de Jaarbeurs. Voor de tweede keer op rij bewees de eendaagse formule van deze beurs zijn succes.

De bezoekers kwamen uit alle geledingen van het bedrijfsleven, overheid en de non-profit sector. Opvallend dit jaar was dat er ook veel jongere professionals naar de beurs kwamen. RelatieZ 2014 zette ook bij deze jongere doelgroep de spotlights op relatie-, kerstgeschenken en eindejaarspakketten.

Positief signaal
In 2013 ging RelatieZ van twee beursdagen terug naar één dag met de ondertitel De Dag van het Relatiegeschenk. Met meer dan 1000 professionals ‘in de gangpaden’ trok de beurs vorig jaar al meer bezoekers dan het jaar daarvoor in twee dagen. Deze hoge opkomst was toen al een positief signaal dat weer meer bedrijven actief bezig wilden zijn met de inzet van het relatie- en eindejaarsgeschenk. Dit signaal was ook dit jaar zichtbaar.

Een zogeheten Quick Scan onder bezoekers van de laatste editie geeft aan dat de professionals RelatieZ een ‘gezellige beurs’ vinden, waar men zich in een paar uur tijd effectief kan oriënteren op relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken en give away’s. Men is zeer te spreken over het aanbod en de uitstraling.
RelatieZ 2014 telde zo’n 80 exposanten. Volgend jaar vindt RelatieZ plaats op donderdag 10 september, ook weer in hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht.