Beste premiums en relatiegeschenken van 2008 - PromZ Vak

Beste premiums en relatiegeschenken van 2008

Publieksprijzen 
De bezoekers van PromZ Event kennen de zogeheten Publieksprijs toe. In de categorie Premiums ging de Publieksprijs 2008 naar de GoodBag (een promotionele en milieuvriendelijk afvalzak) van Gimmeconcepts. De Publieksprijs voor het beste Relatiegeschenk was voor de calculator op waterkracht, ingezonden door HPP Kop en Schouders

Winnaar: Bodyard 
De vakjury kent de PromZ Promotional Product of the Year 2008 toe. In de categorie Premiums werd de Bodyard van Promocompany uitgeroepen tot winnaar. De Bodyard is een lanyard met ingebouwde capuchon, die hoofd en schouders droog houdt. 

Nominatie: Overklomp 
Een nominatie in de categorie Premiums was voor de Overklomp van Gpip. De Overklomp is een super-hollandse ‘klomp’, die over de schoen kan worden bevestigd. Verkrijgbaar in oranje, maar ook in andere uitvoeringen, al dan niet met bedrijfslogo’s en teksten. 

Nominatie: Suit-Suit 
Ook een nominatie in de categorie Premiums voor de Suit-Suit van M-DNA. Dit is een zeer rekbare kofferhoes, die de gever veel exposure biedt en de ontvanger helpt zijn koffer te beschermen en makkelijk terug te vinden op de bagageband. 

Winnaar: Ink Pad 
Naar de mening van de jury was de winnaar van de PromZ Promotional Product of the Year 2008 in de categorie Relatiegeschenken de Ink Pad van USB-Hype. Met de Ink Pad kunnen handgeschreven notities of met de hand gemaakte tekeningen op het bijgeleverde papierblok via een usb-kabeltje worden opgeslagen op de computer, waarna ze kunnen worden opgevraagd, bewerkt of via de email kunnen worden verstuurd. 

Nominatie: Magic Lens 
Een nominatie in de categorie Relatiegeschenken was voor de Magic Lens van Décor-Plus. Deze glimmende schaal zet iedereen op het verkeerde been. Wat je ziet, krijg je niet te pakken. Een perfecte ‘contactmaker’ of herinnering aan de gever. 

Nominatie: Docking Box 
Ook een nominatie in de categorie Relatiegeschenken voor de Docking Box van Art Poetry & Design. Een box om kabels en digitale gadgets bij elkaar en uit het zicht te houden. Fraai vormgegeven en zeer geschikt voor personalisering.