BeGlobal behaalt EcoVadis Platinum en is sponsor van KNZB para zwemmen - Promzvak

BeGlobal behaalt EcoVadis Platinum en is sponsor van KNZB para zwemmen

Nadat BeGlobal in het voorjaar van 2020 het EcoVadis Silver certificaat behaalden, is het bedrijf nu in het bezit van het EcoVadis Platinum certificaat. Daarmee behoren zij tot een select gezelschap van duurzame bedrijven in de promotionele productenbranche met deze hoge erkenning van EcoVadis.

BeGlobal is natuurlijk erg trots op dit certificaat, omdat het bewijst dat zij hun vooruitstrevende visie op duurzaamheid zeer serieus nemen en in de praktijk ook waarmaken. Het platinum certificaat van EcoVadis staat immers voor de hoogst haalbare score van duurzaamheid.

André Noordwijk (directeur BeGlobal): “Wij hechten grote waarde aan verantwoord ondernemen en duurzaam opereren. Dat is belangrijk voor BeGlobal maar natuurlijk ook voor onze klanten en toeleveranciers  waarmee we samenwerken. Met dit EcoVadis label laten we letterlijk zien dat we onze maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid nemen en duurzaam zakendoen hoog in het vaandel hebben staan.”

Een ander bewijs hiervoor is de samenwerking die BeGlobal onlangs is aangegaan met de KNZB. Tot en met minimaal de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, wordt BeGlobal partner van het zwemmen met een beperking en daarmee ook van de Paralympische ploeg. André Noordwijk en Marco Horneman hebben zeer bewust gekozen voor sponsoring op juist dit gebied. Zij hebben, voordat zij begonnen met BeGlobal 20 jaar geleden, samen een bijbaan gehad in een zwembad. (lees hier het artikel over 20 jaar BeGlobal red.)Hier zwommen zij ook met mensen met een beperking. De voldoening die hen dit gaf is ze altijd bij gebleven. André Noordwijk vertelt: “Er zijn heel veel mooie sociale en maatschappelijke projecten die wij een warm hart toedragen, het Para-Zwemmen heeft voor ons echter nog een extra gouden randje. Juist voor deze groep sporters is het geweldig dat zij de kansen krijgen die KNZB hen biedt.”

Het partnership zal zich voornamelijk uiten rondom de Paralympische ploeg van de KNZB en rondom de Para-Zwemmen Zomertour waar BeGlobal naamgever van wordt. Bondscoach Bram Dekker van de Paralympische Ploeg kijkt uit naar de samenwerking: “Met de steun van BeGlobal kunnen we het para-zwemmen in Nederland verder vooruit helpen en onze maatschappelijke impact vergroten.”

Of de foto:
links André Noordwijk van BeGlobal en rechts Aschwin Lankwarden, directeur van de KNZB