BE O Lifestyle op zoek naar opvolging - Promzvak

BE O Lifestyle op zoek naar opvolging

Dirk Ueberbach, eigenaar van BE O Lifestyle (herbruikbare alledaagse producten gemaakt van planten) is op zoek naar opvolging.  Op LinkedIn plaatst hij het volgende verzoek:

“Ik ben op zoek naar een nieuwe kartrekker voor BE O Lifestyle! Wie is de persoon of het bedrijf die de duurzame missie en het gedachtegoed van BE O Lifestyle met veel energie gaat voortzetten?

BE O Lifestyle heeft een gezonde, stevige basis en is nu in een nieuwe fase gekomen. Er zit veel groei potentieel in het bedrijf (nieuwe producten, uitbreiding naar het buitenland en de retail). Deze fase vereist een nieuwe kartrekker die vol energie en geloof in het bedrijf deze mooie kansen gaat benutten.

Zelf wil ik weer meer ruimte vrij maken om mensen te coachen en daarnaast sta ik ervoor open om (vanuit de zijlijn) betrokken te blijven bij BE O Lifestyle.

Ik hou van open en transparante communicatie en dit kenmerkt ook meteen het bedrijf. Het was voor mij dan ook een no-brainer om deze ‘oproep’ openlijk te delen met de wereld. Ik geloof in de toekomst van BE O Lifestyle en ben dus op zoek naar een persoon of een organisatie die achter de missie van het bedrijf staat en het stokje gaat overnemen.”

Het huidige productaanbod van BE O Lifestyle bestaat uit de BE O bottle (drinkfles van suikerriet), de BE O cup (koffie- en theebeker to-go van gebruikte plantaardige oliën) en de BE O mug (koffiemok van gebruikte plantaardige oliën). Alle producten zijn herbruikbaar, worden geproduceerd in Nederland en geassembleerd in een sociale werkplaats.